Ismét áll a bál Meghan Markle körül, ezúttal úgy érzik a rajongók, hogy magára hagyta férjét, Harry herceget. 

harry hercegért aggódnak a rajongók

Egy királyi szakértő, valamint számos rajongó is felháborodásának adott hangot. Úgy érzik ugyanis, hogy Meghan Markle-nek figyelmeztetnie kellett volna Harry herceget, hogy ne legyen annyira bőbeszédű, ami a drogokat illeti. 

Azt gondolják, ha Harry herceg maga nem is érezte, hogy hol a határ, Meghan Markle-nek mellette kellett volna lennie, és jeleznie, hogy ennek csúnya vége lehet. Hiszen nem csak az kellene hogy legyen a cél, hogy az újságok megírják a legizgalmasabb történeteiket, de az is, hogy lehetőleg megússzák börtön nélkül.

Mindenki Meghan Markle-t hibáztatja

A rajongók állításaival Dan Wootton királyi szakértő is egyetértett.

Nem értem, hogy Meghan Markle miért nem figyelmeztette Harry herceget. Átbeszélték, miről lesz szó az interjúban. Nagyon jól tudta, hogy érinteni fogják a drogokat is. Egyértelműen ő a felelős, hogy ezt engedte... Szólnia kellett volna, hogy ne mondjon túl sokat, mert rossz vége lesz a dolgoknak. Szerintem aggasztó, hogy ennyire nem törődik a férjével.

Harry herceg az interjúban elárulta, hogy tinédzserkorában főleg kokainozott, felnőttkorában pedig még a gombát is kipróbálta. Ez azonban jó alapot szolgáltat arra, hogy az amerikaiak visszavonják a vízumát, és kitoloncolják Amerikából. 

via