December 8-án debütál a Netflixen Harry herceg és Meghan Markle dokumentumfilmje, ami az indulás előtt gyorsan kapott két előzetest is. A beharangozó hatására persze a hercegi pár kapott hideget és meleget egyaránt, valamint történt egy igencsak furcsa dolog is. 

Kiszúrtak valamit a rajongók 

Az előzetesben Sussex hercegnéje korábban, még soha nem látott ruhakölteményekben tündököl, de a fanatikus rajongók az egyik jelenetben kiszúrtak egy Hermès Avalon takarót, ami iránt döbbentes módon kezdtek el érdeklődni az emberek. Az 1625 dolláros, vagyis a több mint 600 ezer forintos takarót vadul keresni kezdék, legalábbis a Google találati listája szerint. 

A takaró akkora érdeklődést váltott ki, hogy a Women's Wear Daily szerint „a „Hermès takaró” kifejezésre 500 százalékos, a „Hermès takaró ára” kifejezésre 850 százalékos keresési növekedés következett be nem sokkal a  trailer  megjelenését követően. 

A háttérben az említett takaró: 

Három résszel indul

A várva várt doku egyébként három epizóddal december 8-án, csütörtökön indul majd el, majd december 15-én újabb három résszel folytatódik. 

(via)