Meghan Markle egzotikusan szép arca tökéletes alakkal is párosul — igaz, sokat is foglalkozik a külsejével, hiszen csak a legjobb krémeket és sminktermékeket használja, hogy az egészséges étrendjéről és a szigorú heti edzéstervéről ne is beszéljünk. Az azonban még a legnagyobb rajongóit is meglepetésként érte, hogy  Harry herceg felesége mennyire jól néz ki bikiniben! 😍

Meghan Markle alakja egyszerűen tökéletes

Amikor a brit királyi család tagja és Harry herceg felesége lett, Meghan Markle mindegyik bikinis fotóját letörölte a hivatalos közösségi médiás felületein. A szemfüles rajongók viszont még idejében lementették a fürdőruhás képeit, amiket most te is megnézhetsz! 😍

A képekről megállapítható, hogy Meghan Markle imádja az egzotikus nyaralásokat és inkább a tengerparton fürdőzik, mintsem a hegyekben túrázik. Ez mondjuk teljesen érthető, mert most mi is szívesen süttetnénk magunkat valamilyen szép helyen! Szerencsére Harry herceg is így gondolja, mert 2016 júliusa óta (tehát amióta titokban elkezdtek randizni) szinte állandóan együtt vannak!

Instagram/meghan-markle-archive
Instagram/@meghan-markle-archive

Fantasztikusan néz ki fürdőruhában (is) 

A fenti bikinis fotó például Hawaii-on készült, Meghan pedig éppen az egyik legnehezebb jógapózt gyakorolja az óceánnal a háttérben. Tökéletes alakját tehát nemcsak a sok konditermes edzésnek és futásnak, hanem a jógának is köszönheti, ami rendkívül hajlékonnyá tette őt.

Instagram/@meghan-markle-archive
Instagram/@meghan-markle-archive

Meghan Markle viszont úszni is nagyon szeret, ha nyaralni mennek Harry herceggel. Sőt, állítólag a kacsalábon forgó kaliforniai házukban is van egy igen tekintélyes medence, ahol a hercegné rendszeresen úszik, ám erről nincsenek fotóink.

Instagram/@meghan-markle-archive
Instagram/@meghan-markle-archive

Az viszont biztos, hogy ezek a képek legalább 5-6 évesek, tehát az is lehet, hogy Meghan Markle ma már máshogy festene bikiniben, akárcsak Katalin hercengé. Ezt azonban már nem fogjuk megtudni, Meghan ugyanis nyilvánvalóvá tette, hogy többé nem szándékozik megosztani magáról sem bikinis, sem fürdőruhát fotót. Ennek ellenére Meghan Markle a legutóbbi nyilvános megjelenésén fantasztikus formában volt, tehát sanszos, hogy most még dögösebb Harry herceg felesége, mint ezeken a képeken!

Via