Harry és Meghan Markle az egykori modell, Kelly McKee Zafje kisfiát gyászolják.

A 42 éves Kelly Instagram-oldalán osztotta meg követőivel a lesújtó hírt, ahol egy érzelmes búcsúztatót írt fiának, George-nak.

Elhagytad ezt a Földet, és annyi embert hagytál magad után, akik szerettek téged. Nem tudom, hogyan vagyok képes folytatni. Hogyan tudok ezután működni, hogyan lehet az élet újra fény és öröm, de meg fogom próbálni. Próbálj meg mindent a gyönyörű ikertestvéredért

– írta a fotóhoz, amin a kis George ikertestvérével látható. 

Az egykori modell az Alliance of Moms társalapítója. A közösségi szervezet a Los Angeles-i nevelőszülői rendszerben élő várandós tinédzsereket támogatja azzal, hogy felvértezi őket a szükséges eszközökkel. 

Sussex hercege és hercegnéje 5000 dollárt adományozott  gyerekeik, Archie és Lili  nevében a kilencéves George Zafjen tragikus halála után. Harry és Meghan egy GoFundMe oldalon keresztül fizettek, amelyet az anyuka, Kelly McKee Zafjen nevében hoztak létre a kisfiú halála után. 

Meghan Markle volt férje is adakozott 

Meghan  volt férje, Trevor Engelson és felesége, Tracey Kurland hasonlóan 1000 dolláros adományt tettek, ami arra utal, hogy Meghan és Trevor barátságban állhatott a Zafjen családdal a kapcsolatuk alatt - írja a Hello Magazine. 

Via