Mégsem olyan tökéletes Harry herceg és Meghan Markle kaliforniai élete? Egyre több pletyka kering azzal kapcsolatban, hogy bizony honvágya van a hercegnek, ám ezt Meghant cseppet sem érdekli.

Lovaspólózik

Az egyik jel, ami arra utal, hogy Harry megunta a tengerentúli életet, az nem más, mint, hogy ismét lovaspólózik. Habár az Egyesült Államokban egyáltalán nem népszerű sport, a herceg nemrégiben Santa Barbarán játszott a barátaival. Érdekesség, hogy amikor két évvel ezelőtt Los Angelesbe költöztek, akkor Harry sokkal inkább próbált beilleszkedni és inkább szörfözött.

Ezt mondja a szakértő

A királyi család egyik szakértője, Duncan Larcombe (akinek az a feladata, hogy tanulmányozza a royal family tagjainak gesztusait) úgy gondolja, hogy Harry hercegnek honvágya van, mert újra lovaspólózik és a barátaival jár iszogatni, ezek pedig mind olyan dolgok, amelyeket az Egyesült Királyságban csinált.

Meghan a tökéletes életet akarja

Meghan szurkol neki oldalról és próbál segíteni megteremteni a tökéletes los angeles-i életet, hogy kizárja mit hagyott hátra az Egyesült Királyságban. Valami azonban nincs rendben. Boldogtalannak tűnik

- mondta a szakértő.

Híres sztárpárral barátkoznak

Kiderült, hogy Meghan Markle és Harry herceg mostanában sok időt töltenek Katy Perry és Orlando Bloom társaságában, akik a szomszédságukban élnek. A gyerekeik sokszor együtt játszanak. 

Via