Amint az nemrégiben kiderült Harry herceg és Meghan Markle annak idején az Instagramon keresztül ismerkedtek, ám az egykori színésznő egyik posztja iszonyatosan nagy veszélybe sodorta a fiatalabbik herceget. 

Finom utalások 

A hercegi pár annak idején hónapokig titokban tartotta a kapcsolatát, azonban Meghan néhány Instagram bejegyzése majdnem ideje korán lebuktatta őket. A hercegné közösségi oldalára ugyanis számos fotó volt feltöltve, a sasszemű rajongóknak pedig nem kellett sok idő, mire kiszúrták a finom utalásokat Meghan új barátjával kapcsolatban. 

Az a bizonyos karkötő 

Az egyik felvételt, az akkor 35 éves Meghan az oxfordshire-i Soho Farmhouse-ba tett utazása során készítette, a fotón pedig az amerikai útlevele mellett jól látható a könyv is, amit éppen olvasott, valamint tökéletesen kivehető a karkötő is, amit visel. A kék, fehér és fekete gyöngyös ékszer persze így önmagában nem annyira izgalmas, ám néhány rajongó felismerte, hogy ez nagyon hasonlít arra a darabra, amit Harry is visel. 

Majdnem idő előtt lebuktak

Vagyis ez azt jelenti, hogy Meghan posztjai veszélybe sodorták a herceget, aki ekkor még vélhetően nem akart a nyilvánosság színe elé állni, és vállalni a kapcsolatot, ugyanis egy ideig szerette volna, ha nem kerülnek reflektorfénybe. Persze végül a világ megtudta, hogy ki Harry szívének választottja, a rajongók pedig azóta is kíváncsiak a hercegi pár minden lépésére. A kvázi celeb életformát páros az utóbbi hónapokban különösen népszerű volt, pozitív és negatív értelemben egyaránt, hiszen netflixes dokumentumfilmjüknek, valamint Harry memoárjának köszönhetően most aztán tényleg róluk beszél mindenki. 

(via)