Meghan Markle és Harry herceg távozása az udvarból hatalmas port kavart, ám ahogy telik az idő, egyre több részlet lát napvilágot az eseményekről. Most például az, hogy az udvar mindent megtett, hogy mindenki számára elfogadható megoldást találjanak. Hiába. 

Újabb botrányok kerülnek a felszínre

Csupán pár napja jelent meg Valentine Low Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown című könyve, a benne található történetek alaposan felkavarták az állóvizet. 

A források elmondták Low-nak, hogy öt olyan forgatókönyvet javasoltak a Megxittel kapcsolatban, amelyek lehetővé teszik Harry és Meghan külföldre költözését, miközben megtartanak bizonyos az udvarhoz köthető feladatokat.

Mindenki megoldást kínált Meghan Markle-nek

A döntéshozók öt különböző forgatókönyvet is javasoltak Meghan Markle-nek és Harry hercegnek. Olyan is volt, hogy idejük nagy részét a királyi családdal töltötték volna, de évente egy hónap szabadságot biztosítottak volan nekik, amikor azt csinálnak, amit akarak. Békés volt a légkör a tárgyalások alatt, mindenki megoldást akart találni. Mégsem sikerült, pedig sokszor úgy tűnt, hogy fog. 

Nos, valószínűleg az asztalnál ülve még senki nem gondolta volna, hogy a Megxitnek az lesz majd a vége, ami történt. 

Via