Áll a bál Meghan Markle, Harry herceg és a Netflix között. A felek közötti ellentétek nagyon komoly anyagi veszteségekhez vezethetnek.

A Netflix egyre kevésbé kér az ex királyi párból

Harry herceg és Meghan Markle 2020 szeptemberében jelentették be, hogy megállapodást kötöttek a Netflix streamingóriással. Ugyan az üzlet részletei egyelőre nem ismertek, de a források szerint annak értéke meghaladja a 100 millió dollárt is. Most azonban újabb fordulóponthoz érkezett az együttműködés, a Netflixnek pedig át kell gondolnia, hogyan tovább.

Ugyanis mint ismeretes, a szolgáltató rekord gyorsasággal veszíti a feliratkozókat az elmúlt időszakban, így nem biztos, hogy annyira megéri a királyi párba fektetni a bevételt. Sőt, más jellegű problémák is vannak a felek között. 

Az Archewellnél, amely Meghan Markle és Harry herceg tartalomszolgáltató cége, nincs olyan kontent, amelyből a Netflix pénzt kereshetne.

A legtöbb fontos eseményről a királyi család utasítására ki vannak tiltva a forgató stábok, így az igazán izgalmas részletek továbbra is zárt ajtók mögött történnek. 

Meghan Markle sorozata sem kellett a Netflixnek

Tovább nőtt a szakadék, amikor a Netflix lefújta a Pearl című műsort is, amely már fejlesztési szakaszba lépett, és amelyet Meghan Markle az Archewell Productions segítségével gyártott. 

Pedig a párnak nagy szüksége van a Netflixre, ugyanis ez az egyik kulcsfontosságú bevételi forrásuk az udvarból való távozás után. 

Állítólag folynak a gyártási munkálatok Harry herceg dokumentumfilmjét illetően is, a Soul of Invictus, a 2020-as Invictus Games kulisszái mögé enged majd bepillantást.

A pár úgy tudni, hogy szeretne egy nagyon személyes dokumentumfilmet, amely már a valóságshow stílusbeli határait feszegeti. Ennek lényege, hogy megmutassák mindennapjaikat, sőt, Oprah Winfreyvel is készül egy sorozat a Netflixnek, a The Me You Can't See. A cím pedig igen árulkodó, ez is azt sejteti, hogy eddig nem látott és hallott dolgoknak lehetünk majd szem- és fültanúi.

Ha pedig mindez nem lenne elég, érkezik Harry herceg könyve is, amely szinte garantálható, hogy kasszasiker lesz. Így tehát attól nem kell félnie senkinek, hogy nincstelenségben kellene élnie a sztárpárnak, ám való igaz, hogy rengeteg a kiadásuk, ezért a kasszát rendkívüli mértékben kell telepakolni, hogy ne romoljon az életszínvonaluk. 

Via