Múlt hónapban, Manchesterben készült egy fotó a házaspárról. Meghan Markle és Harry herceg egy fotós barátjuknak pózoltak. Misan Harriman most a közösségi oldalán tette közzé a képet. Mondani sem kell, hogy mindketten nagyon mosolygósak, valamint még egymás kezét is megfogták.

Imádom, ahogy Harry néz a feleségére

- írta egy kommentelő.

Sugárzik a szerelmük

- tette hozzá valaki más.

Meghan egyedül is pózolt 

Megjelent egy olyan fotó is, ahol Meghan egyedül néz a kamerába. 

Csúnyán betámadták

Nemrégiben kínos felvétel kezdett el terjedni Meghan Markle-ről az interneten. A színésznő 14 évvel ezelőtt elvállalt egy szerepet, ahol éppen a karaktere orálisan elégít ki valakit egy autóban. Az internetezők azért háborodtak fel, mert Meghan előtte arról beszélt, hogy az amerikai Áll az alku című műsorban tárgyiasították, de később mégis elvállalt egy ilyen szerepet.

Egy hazug képmutató

- írta egy kommentelő.

Senki sem kényszerített. Magadtól vállaltad el ezeket a munkákat

- jelentette ki egy másik hozzászóló.

Harry herceg felesége egyelőre nem kommentálta az ügyet, de valószínűleg nem is fogja, mert a királyi család nem örülne, ha ez az ügy még felkapottabb lenne. 

Erzsébet királynőről beszélt

Meghan néhány nappal ezelőtt előszór szólalt meg Erzsébet királynő haláláról. Az interjúban elmondta, hogy hálás azért, amiért megismerhette, valamint úgy gondolja, hogy a néhai brit uralkodó a legfényesebb példa arra, hogy milyen egy női vezető. 

Via