Harry herceg a hétvégén Dr. Máté Gáborral beszélgetett, akinek olyan történetekről is mesélt, amelyekről még soha, senkinek. Többek között azt is elárulta, hogy volt, amikor Meghan Markle majdnem elhagyta. 

Harry herceg kitálalt a hullámvölgyekről

Harry herceg a Spare című könyvében írt arról, hogy bizony közte és Meghan Markle között is voltak olyan viták, veszekedések, amelyeknél tényleg át kellett gondolniuk, érdemes-e folytatni a kapcsolatukat. 

Harry herceg saját bevallása szerint a veszekedések során hajlamos volt az agresszivitásra, és voltak olyan alkalmak, amikor nem a megfelelő hangnemben beszélt feleségével. Meghan Markle viszont nem hagyta magát, hiába, hogy Harry herceg a királyi család tagja, van, amit még ő sem tehet meg. 

Nagy szükségem volt erre az ellenállásra. Kezdtem elveszni, de Meghan visszarántott a földre.

Tisztán emlékszik rá Harrry herceg, hogy úgy érezte, kihúzták alóla a talajt, amikor Meghan Markle ahelyett, hogy elfogadta volna Harry herceg kíméletlen stílusát, inkább kilátásba helyezte a szakítás tényét. 

Meghan Markle elmondta, hogy soha, senkitől nem tűri el, hogy ilyen stílusban beszéljen vele, még tőle sem. 

Felnéz Meghan Markle-re

Harry herceg bevallota, hogy nagyon tiszteli Meghan Markle-t, hogy ennyire bátor volt, és kiállt magáért. Szerinte a neveltetésének a hibája, hogy ennyire tiszteletlen volt a feleségével, de Meghan Markle egy kivételes emberi lény, aki minden helyzetet brilliánsan kezel. 

Harry herceg azt is elmondta, hogy őt szerinte Meghan Markle mentette meg mindenféle értelemben. Ő volt az, aki soha nem engedte el a kezét, és a változás felé terelgette.

Én beleragadtam ebbe a romlott világba. Viszont ő máshonnan jött, és segített kihúzni ebből. Meghan nagyon bölcs, és örökké hálás leszek érte.

via