Szinte nem telik el úgy nap, hogy nem ne történne valami Harry herceg és Meghan Markle háza táján. Amióta debütált a netflixes dokumentumfilmjük, valamint megjelent Harry, Tartalék című memoárja folyamarosak a pár körüli botrányok, Meghan-t pedig most megint durva dolgokkal vádolják. 

Előre kitervelte? 

Brian Cox, az Utódlás című sorozat színésze például most azt mondja, Meghan pontosan tudta, mibe keveredett, amikor hozzáment Harryhez. A sorozatsztár egy szerdán megjelent interjúban beszélt arról, hogy Meghan-nek egyértelműen az volt a célja, hogy csatlkozzon a királyi családhoz, már jóval azelőtt táplált ilyen jellegű ambíciókat, hogy ténylegesen megismerkedett volna Harry herceggel. Persze ez az állítás szöges ellentétben áll azzal, amit eddig tudtunk, vagyis, hogy Meghan nem sokat tudott az angol királyi családról azt megelőzően, hogy közelebbi kapcsolatba került volna a fiatalabbik herceggel. 

Gyerekkori álom 

A 76 éves színész állítja, hogy Meghan-nek gyermekkori álma volt, hogy feleségül menjen egy bűbájos herceghez, továbbá hozzátette: a hercegi párnak egyáltalán nem kellett volna meglepődni azon, hogy micsoda dráma alakult ki körülöttük akkor, amikor maguk mögött hagyták a királyi családot. 

Nem avatkozhatsz bele egy olyan rendszerbe, ahol már valakit kvázi kiképeztek egy bizonyos fajta viselkedésre, és nem várhatod el tőle, hogy ettől teljesen függetlenedjen. Vagyis Meghan pontosan tudta, mibe keveredik bele. 

– közölte Cox. 

Felesleges a monarchia 

Az Emmy-díjas színész egyébként arról is beszélt, szerinte a monarchia már felesleges, nem életképes, az Egyesült Királyságnak pedig tovább kellene lépnie, maga mögött hagyva a királyi családot. Cox korábban amúgy meg is védte Harryéket, 2022 decemberében arról beszélt, bizonyosan érte őket valamilyen trauma azt megelőzően, hogy hátat fordítottak a családnak, továbbá kiemelte, úgy gondolja, hogy amiket Harry és Meghan állít, azok igaza. 

Nem hiszem, hogy ezeket kitalálták volna 

– mondta a színész korábban. 

(via)