Mielőtt hozzáment volna Harry herceghez, Meghan Markle-nek bizony megvolt a saját élete, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a most előkerült kamaszkori fotó, amin Sussex hercegnéje gyakorlatilag felismerhetetlen. 

Micsoda fotó

A nemrég napvilágot látott felvételen Meghan egy iskolai eseményen, a fotók tanúsági szerint egy karácsonyi rendezvényen vett részt a barátai társaságában. A hercegné a képek készültekor nem lehet több 15-16 évesnél, s bár gyönyörűen néz ki, első pillantára nem biztos, hogy felismerhető. Meghan és a barátnői egy karácsonyfa előtt pózoltak a fotón, a későbbi hercegné pedig egy nagyon elegáns, kék bársonyruhát viselt, a karjára pedig egy barackszínű mini virágcsogrot tűzött. 

Imádta a kamera

A képek a Millennium Biltmore Hotelben készültek, több mint két évtizeddel azelőtt, hogy Meghan a királyi család tagja lett volna. A felvételek azonban azt bizonyítják, hogy Meghan már kamaszként is pontosan tudta, hogyan pózoljon a kamera előtt. Sussex hercegnéje egyébként Los Angelesben járt középiskolába, egy római katolikus magánintézményben, az Immaculate Heart High School-ban tanult, majd innen meg az  illinoisi Northwestern Egyetemre. 

Kemény vádak 

Meghan-t a napokban amúgy megint durva dolgokkal vádolták meg, Brian Cox, az Utódlás című sorozat színésze azt mondta, a korábbi színésznő pontosan tudta, mibe keveredett, amikor hozzáment Harryhez. A sorozatsztár egy szerdán megjelent interjúban beszélt arról, hogy Meghan-nek egyértelműen az volt a célja, hogy csatlkozzon a királyi családhoz, már jóval azelőtt táplált ilyen jellegű ambíciókat, hogy ténylegesen megismerkedett volna Harry herceggel. 

Szavazás

(via)