Egy kisebb ültetési probléma támadt, amikor Erzsébet királynő temetésének részeként megérkezett a körmenet a windsori kastély Szent György Kápolnájába. A történet főszereplői természetesen Meghan Markle és Katalin hercegné. 

Az egész királyi család ott volt

A Westminster Apátságból ugyanis ide szállították az uralkodó koporsóját, miközben gyászolók ezrei rótták le tiszteletüket. 

Természetesen a királyi család tagjai is részt vettek az eseményen, ám az ültetési rend okozott némi bonyodalmat. Katalin hercegné volt ugyanis az első aki megérkezett, ő pedig úgy gondolta, máris elfoglalja méltó helyét.

Vilmos herceg szólt, hogy még ne tegyen így, amit György herceg meg is hallott, de Katalin hercegné viszont nem. Pár másodperc múlva tudatosult Katalin hercegnében, hogy Meghan Markle és Harry herceg beljebb ülnek a sorban, így ki kellett jönnie a helyéről, majd előre engednie Harry herceget és Meghan Markle-t, és csak ezután ülhetett le. 

Kínos percek a kápolnában

Ugyan Katalin hercegné előkelőbb helyet kapott a kápolnában mint Meghan Markle és Harry herceg, mégis végtelenül kínos volt ahogyan rohant elfoglalni a helyét, majd mégis felállásra kényszerítették. 

Végül Sarolta hercegnő kapott helyet Harry herceg mellett, György herceg pedig szülei, Katalin hercegné és Vilmos herceg között foglaltak helyet.

Via