A minap került fel a Netflixre Meghan Markle és Harry herceg dokumentumsorozatának folytatása, melyből újabb, soha nem hallott titkok derültek ki egyebek között a hercegi pár elszakadását illetően a királyi családtól. Harry például beszélt arról, hogyan üvöltött vele a bátyja, Vilmos herceg, az ominózus Megxit-találkozón, valamint azzal kapcsolatban sem köntörfalazott, hogy a rokonai többször hazudtak annak érdekében, hogy megvédjék Vilmost. 

Nem tudott beilleszkedni 

A friss részekben sokkoló dolgokról beszél Meghan Markle is, aki többek felidézi, hogy öngyilkos gondolatai támadtak abban az időben, amikor első gyermekükkel, Archival volt várandós. Továbbá beszél arról az időszakról is, amikor minden erejével azon volt: beilleszkedjen a királyi családba. 

Annyira igyekeztem. (...) De nem voltam elég jó, nem illettem közéjük. 

 – mondta a hercegné a könnyeivel küzdve. 

Áldozatot hozott 

A 41 éves Meghan azt is elámondta, hogy amikor elhagyták Angliát a repülőgépük személyzetét felügyelő férfi levette a kalapját és megosztotta vele, milyen nagyra becsüli azért, amit az országért tett. A hercegné erre a pillanatra így emlékszik vissza: 

Ez volt az első alkalom, hogy úgy éreztem, valaki látta az áldozatot, amit nem a saját hazámért, hanem azért az országért tettem, ami nem az enyém. 

(via)