A királyi család már gőzerővel készül Károly király koronázására. A nagy nap május 6-án lesz Londonban. Nemrég már az is kiderült, hogy Katy Perry és Lionel Richie biztosan fel fognak lépni a brit uralkodó tiszteletére. Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy Meghan Markle és Harry herceg kínos helyzetbe kerültek. 

Az a bizonyos fotó

A koronázási programban annak ellenére szerepel Meghan Markle, hogy nem lesz ott. Néhány napja kiderült, hogy Harry herceg a családja nélkül fog hazautazni Londonba. A királyi család azonban árusít egy emléktárgyat, amely egy 84 oldalas szuvenír. A probléma csak az, hogy a 20 fontos ajándékban van egy fotó, amin Meghan Markle és Harry herceg szerepelnek Károly király, Kamilla királyné, Vilmos herceg és Katalin hercegné társaságában, valamint György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg is ott vannak. A képen Meghan Markle és Harry herceg is nevetnek.

2018-ban készült

A kép egyébként még 2018-ban készült Károly király 70. születésnapi buliján. Harry és Meghan 2020 év elején jelentették be, hogy a tengerentúlra költöznek és már nem lesznek dolgozó tagjai a királyi családnak. A királyi család és a házaspár kapcsolata azóta folyamatosan romlik, de az sem segített, hogy Harry és Meghan kiadtak egy dokusorozatot, ahol mindenről kitálaltak. Már csak a hab volt a tortán Harry herceg januári botránykönyve, ahol nem kímélte a rokonait. 

Itt a palota bejelentése

A Buckingham-palota örömmel erősíti meg, hogy Sussex hercege részt vesz a koronázási szertartáson a Westminster apátságban május 6-án. Sussex hercegnéje Kaliforniában marad Archie herceggel és Lilibet hercegnővel

 - közölték néhány nappal ezelőtt. 

Via