Korábban Meghan Markle és Jessica Mulroney hihetetlenül közel álltak egymáshoz, sőt legjobb barátnők hírében álltak. Mostanra azonban a jelek szerint eltávolodtak egymástól. Mi sem bizonyatja ezt jobban, mint a stylist legfrissebb posztja, melyben a barátai előtt tiszteleg, a bejegyzésben azonban nem szerepel Meghan

Meghan nincs sehol

Meghan és Jessica még annak idején, a Brilliáns elmék sorozat forgatásán ismerkedtek meg, ezt követően pedig elképesztően szoros viszonyt alakítottak ki egymással. A stylist és a férje részt vettek a hercegi pár esküvőjén is, valamint a gyermekeik is kiemelkedő szerepet kaptak a királyi menyegzőn. Hovatovább, szakértők állítása szerint Jessicának a Megxitben is jóval nagyobb befolyása lehetett, mint azt bárki gondolná. Mindezek dacára az utóbbi időszakban az egykor elválaszhatatlan barátnők elhidegültek egymástól, erről pedig Jessica egy friss posztja is tanúskodik, amit a születésnapja apropóján osztott meg a közösségi oldalán. 

Nem vagyok egy nagy szülinapos lány, de idén szerettem volna megünnepelni néhány nőt, akik feltétel nélkül szerettek és mellettem álltak. Olyan szerencsés vagyok, hogy ennyi okos lány van az életemben. És persze te is, Ryan. Szerencsés hölgy vagyok

– olvasható a stylist március 20-i posztjában, melyhez több fotót is mellékelt, azonban Sussex hercegnéje egyiken sem szerepel. 

Ez verhetett éket közéjük 

Persze a hercegné hiánya a kommentelőknek is feltűnt, akik nem is voltak restek érdeklődni afelől, hogy hol lehet Meghan. 

Ó, hol van Meghan? Már nincs a baráti körödben? 

– tette fel a kérdést az egyik hozzászóló, választ azonban nem érkezett. Arról, hogy Jessica és Meghan között mi történt pontosan, nincsenek konkrét információk, állítólag 2020-ban orroltak meg egymásra, azt követően, hogy egy Sasha Exeter nevű influencer azzal vádolta meg a stylistot, hogy megjegyzéseket tett a fehér kiváltságokkal kapcsolatosan, miközben a hercegi pár éppen a Black Lives Matters mozgalom mellé állt. 

Támogatás? 

Ennek ellenére nem világos, hogy Meghan és Jessica tényleg összevesztek-e, hiszen a stylist egy-egy pillanat erejéig a pár netflixes dokujában is feltűnik. Sőt egyes feltételezések szerint Jessica egy januári Instagram posztjával is Meghan-nek is Harry-nek üzen. A bejegyzést azután tette közzé, hogy megjelent a herceg Tartalék, című memoárja, a szakértők pedig azt mondják, hogy a stylist által posztolt felvétel – ami Harry és Meghan – esküvőjén készült azért került fel a platforma, hogy biztosítsa a hercegi párt a támogatásról. 

Mi a helyzet most? 

Tehát, hogy mi is az igazság egyelőre nem tudni, annyi biztos, hogy Jessica friss posztjában említést sem tesz Meghanről, ez pedig sokat sejtető lehet a jelenlegi kapcsolatukat illetőn. 

(via)