Korábban elválaszthatlanok voltak, mostanra azonba megromlott Meghan Markle és a legjobb barátnője, Jessica Mulroney kapcsolata. 

Nincsenek jóban

Bár már jó ideje sejteni lehetett, hogy Sussex hercegnéje és a legjobb barátnője, Jessica Mulroney nincsenek jóban, konkrétan meg nem erősítette senki, hogy igazak a hírek. A napokban azonban a kanadai stylist posztolt több képet is a közösségi oldalon, posztjában pedig a barátait méltatta. A felvételeken azonban sehol nem tűnik fel Meghan, éppen ezért újra előkerült annak a kérdésköre, hogy ők bizony eltávolodtak egymástól. Pedig korábban ők ketten közel álltak egymáshoz, hogy Jessica és a családja még a hercegi pár esküvőjén is ott volt, sőt a gyerekeik is kiemelt szerepet kaptak a menyegzőn. 

Bizalmas viszony

Meghan és Jessica még annak idején, a Brilliáns elmék forgatásán barátkozott össze, onnantól kezdve pedig elválaszthatatlan jó barátok lettek. Sőt, egyes feltételezések szerint annyira közeli és bizalmas volt a viszonyuk, hogy állítólag Jessicának a Megxitben is sokkal nagyobb szerepe volt, mint azt bárki is gondolná. Éppen ezért értehetetlen, hogy összevesztek, de nagyon úgy fest, hogy Jessica valami igazán megbocsáthatatlan dolgot tett. A szakadás kettejük között akkor kezdődött, amikor Mulroney-t azzal vádolták meg, hogy a fehér privilégiumát kihasználva megfenyegetett egy Sasha Exeter nevű, színebőrű influencert. Az eset nagy felháborodást váltott ki, úgy tudni Meghan is – aki egyébként eltökélten küzd a rasszizmus ellen – is nagyon kiakadt. 

Helyrehozhatatlan károk

Jessica később bocsánatot kért a viselkedéséért, és elismerte, hogy tudatlan és érzéketlen volt, amit művelt, de Meghan-ben a történtek hatására eltört valami, a két nő barátsága pedig ezek után soha nem állt helyre teljesen. Bennfentesek szerint a kettejük nézeteltérése nagyon heves volt, és helyrehozhatatlan károkat okozott a kapcsolatukban. Meghan ugyanis képtelen olyan emberhez igazodni, aki nem osztja az értékeit. 

(via)