Pár hete kapott szárnya a pletyka, hogy Meghan Markle ismét elindítja a blogját. Bár a hercegné nem erősítette meg hivatalosan a dolgot, több dokumentum is erre utal. Az új karriercél viszont rossz hatással lehet a házasságára. 

Meghan visszatér az egyik kedvenc hobbijához 

A sussexi hercegné még 2014-ben kezdett blogolni. Akkor indította el a The Tig nevű blogot, az oldalon főként gasztronómiával, utazással és divattal kapcsolatos cikkek voltak. De személyesen bejegyzésekből sem volt hiány. Végül 2017-ben köszönt el az olvasóitól, a pletykák szerint a palota nyomására. 

Meghan imádta a blogját, ezért a projekt vége mély nyomokat hagyott benne. Még a Netflix dokusorozatában is megemlítette a dolgot.

Sosem voltam olyan típus, aki egyszerre csak egy dolgot csinál. Talán ezért is született a blogom. Volt ott divat, rengeteg gasztro cikk és utazás...minden, amit imádtam. 

Most, hat év után ismét elkezdheti az írást, legalábbis erre következtethetünk a legújabb dokumentumokból. Rengeteg cikk, interjú és beszélgetés lesz az oldalon, főként lifestyle témákban. 

Harry hercegre is hatással lesz

A szakértők szerint Meghan blogja egyértelműen azt jelzi, felkészült a továbblépésre. A híresség mindig is szeretett több lábon állni, és fontos volt számára az, hogy érdekes legyen. Az oldal most egy új terepet biztosít ehhez. Mike Graham szerint, akár még a válás is szóba kerülhet. 

Elmondom, mi történik valójában: ez már a házasságuk végét jelzi. Két gyereke van, most készül fel a továbblépésre. Valljuk be, Meghan mindig sokkal érdekesebb volt, mint Harry. Ő egy unalmas fickó, igaz?

Meghan saját projektje szerinte egyértelmű jel arra, hogy függetlenedni szeretne. Ráadásul egy olyan dolgot kezd el ismét, amit épp a házassága előtt csinált. Harry pedig a felesége népszerűsége miatt egyre inkább háttérbe szorul. Miközben a családjához sem fordulhat az elmúlt hónapok után. Az információk szerint a The Tig hasonló lesz, mint Gwyneth Paltrow weboldala, a The Goop. 


(via)