Meghan Markle és Harry herceg még 2019-ben sokkolta a világot a dél-afrikai interjújukkal.

A Harry & Meghan: An African Journey című, kulisszák mögötti dokumentumfilm a frissen házasodott Sussex hercegét és hercegnéjét, valamint az akkori kisbabát, Archie-t követte 10 napos királyi afrikai körútjukon.

Egy hihetetlenül érzelmes pillanatban az ITV Tom Bradbyvel folytatott négyszemközti beszélgetés során Meghan elárulta, hogy nincs jól, és a számára új, "királyi anyuka" szereppel járó nyomásról beszélt. A hercegné elérzékenyült a műsorvezető előtt, amikor az elmúlt évét a királyi család tagjaként "nehéznek" és "igazán nagy kihívásnak" nevezte. Meghan azt is megköszönte az őt kérdező tévésnek, hogy megkérdezte,  hogy érzi magát.

Most a tévétársaság korábbi szerkesztőségi igazgatója, Chris Shaw idézte fel a 2019-es, címlapra kerülő interjút, amelyről azt mondta:

A rövid dél-afrikai beszélgetés szokatlan, váratlan volt és sokkoló volt.

Shaw most arról is beszélt, hogy ellentmondás van a hercegi pár tagjai között azt illetően, hogy beszéljenek-e a magánéletükről, vagy sem. 

A korábbi igazgatót közel négy év elteltével arról is kérdezték, hogy a műsor mögött álló csapat azonnal tudta-e, hogy a felvételek "robbanásveszélyesek", amelyre azt válaszolta, hogy ezt nem tudták, de azt igen hogy valami egészen rendkívüli dologgal állnak szemben.

A televíziós szakember hozzátette:

Egy kicsit sajnálom őket, mert szerintem a legszörnyűbb viharral kerültek szembe, és nem akarták ezt.


A pár azóta visszalépett a királyi kötelezettségektől, az Egyesült Államokba költözött, megjelent róluk egy dokumentumfilm, Harry pedig könyvével került a címlapokra. Azt még nem tudni, hogy Sussex hercege és hercegnéje májusban részt vesz-e Károly király és Kamilla királynő koronázási ünnepségén.


Via