Úgy néz ki, hogy Meghan Markle-nak egy csepp nyugta sem lehet! Az egy dolog, hogy mindenki férje, Harry herceg önéletrajzáról, a brit királyi intézmény botrányait leleplező Spare (Tartalék) című könyvről beszél; most rá is teljesen rászálltak a riporterek. A korábbi munkáltatói ugyanis busás jövedelem fejében nyilvánosságra hozták a 10 évvel ezelőtti önéletrajzát! 

Ez Meghan Markle színésznői önéletrajza

A 41 éves Meghan Markle a 30-as évei kezdetén már elismert színésznőnek számított Hollywoodban — igaz, a világsiker nem érte el addig, amíg brit hercegné nem lett belőle. A jó 10 évvel ezelőtti önéletrajzából sem derül róla ki sok extra infó, csupán az, hogy mielőbb berobbant volna a köztudatba, egy halom tévésorozatban és filmben láthattuk statisztaként.

Meghan Markle továbbá azt is feltüntette az önéletrajzában, hogy az angol mellett folyékonyan beszél spanyolul, franciául pedig társalgási szinten tud; valamint többféle akcentusban is tud játszani, ha arra lenne szükség. Különleges képességének jelölte még meg a táncot és a balettet, valamint az éneklést is, amit azonban még nem hallhattunk Harry herceg feleségétől.

Via