Meghan Markle arra panaszkodott, hogy a 2018-ban Ausztráliában tett királyi látogatása során nem fizettek neki áldozatos munkájáért. Sussex hercege és hercegnéje 16 napot töltött Ausztráliában, a Fidzsi-szigeteken, Tongán és Új-Zélandon, négy évvel ezelőtti első királyi körútján.

Meghan Markle nem értette a sok megjelenés lényegét

A pár igen népszerű volt a turné alatt, hatalmas tömegek gyűltek össze, hogy találkozzanak velük.

A The Times királyi tudósítója, a Valentine Low által írt könyv azt állítja, hogy Meghan Markle kifejezetten élvezte a kiemelkedő érdeklődést és népszerűséget, de nem nagyon értette, mi értelme van ezeknek a királyi sétáknak. 

Pedig sokan szerették meg ennek a látogatásnak köszönhetően Meghan Markle-t, ugyanis meglehetősen informálisan közelítette meg a találkozókat, kedves volt, közvetlen és laza, ezzel sokak szívébe belopva magát. Igazi példaképnek, inspiráló személyiségnek tartották az emberek, nem csoda a nagy érdeklődés.

Olyat tett, mint még soha senki, amikor egy gazdálkodó család otthonában megjelent, hozott egy kis banánkenyeret, amit maga sütött.

Még több pénzt akart Meghan Markle

Mégsem volt annyira elégedett Meghan Markle, ennek pedig hangot is adott. Az ex-hercegné ugyanis a következő panasszal élt:

Nem hiszem el, hogy ezért még fizetést sem kapok

Meglepő, de a nagy luxusban, amelyben a királyi család tagjaként élt ez volt a legnagyobb problémája, hogy nem kap külön fizetést. 

Via