Harry herceg és Meghan Markle úgy döntött, semmi és senki nem állhat a bodlogságuk útjába. Ehhez pedig nem félnek sokszor nehéz és könnyfakasztó döntéseket meghozni sem. 

Meghan Markle első lépéseit is ezek az emberek egyengették

Meghan Markle azóta egy PR ügynökséggel dolgozik, hogy első forgatási napjain megkezdte a munkát a Suits című sorozatban. Így az elmúlt évek alatt nagyon szoros viszony alakult ki közötte és a cég alkalmazottjai között. 

Sok mindenen átmentek a közös munka során, a legnehezebb percekben is együtt ötleteltek azon, hogyan tovább, hogy mindenkinek jó legyen. Mégis úgy tűnik, a lojalitás megszűnt: Meghan Markle oldaláról. 

Meghan Markle és Harry herceg ugyanis úgy döntöttek, hogy megszakítják a közös munkát a céggel. A New York székhelyű Sunshine Sachs tehát nem egyengetheti tovább az ex-királyi pár sikeresnek nem mindig mondható útját. 

Hogy mennyire is volt szoros a cég és a pár kapcsolata, mi sem mutatja jobban, mint hogy mindenben segítették Meghan Markle-t és Harry herceget, amikor úgy döntöttek, új életet kezdenek a tengerentúlon. 

Hihetetlen, mit meg nem tettek Meghan Markle-ért

Az egyik alkalmazott, Keleigh Thomas Morgan például minden kulcsfontosságú kaliforniai partnerének megadta az elérhetőségét Meghan Markle számára, hogy a beilleszkedés gyorsabban menjen. 

Sőt, a férfi barátja még a házát is odaadta a párnak, hogy ott éljenek, amikor először Los Angelesbe költöztek. 

Ez tehát hűen tükrözi, hogy ez nem pusztán egy munkakapcsolat volt, ezek az emberek a családjává váltak az elmúlt évek során, amikor az igazit hátra hagyták. 

Egy bennfentes szerint nem túl jó szájízzel ért véget az együttműködés, ugyanis Meghan Markle azért döntött a munka megszakítása mellett, mert rájött, hogy már nem kell neki szakember, így is van annyira felkérése, hogy kényelmesen megéljen belőle. Sokak szerint pedig ezzel a tettével tényleg átlépett egy határt. 

Via