Meghan Markle szeretné nagyobb biztonságban érezni magát Kaliforniában. Néhány héttel ezelőtt, éppen ezért úgy döntött, hogy új testőrt vesz fel maga és a gyermekei mellé. A választása nem másra esett, mint Kim Kardashian korábbi védelmezője. 

Meghan Markle Kim Kardashian testőrét vette fel

Természetesen a világhírű security-s bére nem kevés, a most napvilágot látott adatok szerint, Meghan Markle naponta 1460 fontot, azaz 631 ezer forintot fizet neki. Wow, ennyi pénzért ki ne vállalná el Meghan Markle védését, akár csak havonta pár napra is? 

A plusz védelemre azért van szüksége Meghan Markle-nek és Harry hercegnek, mert május végén egy borzasztó autósüldözésben vettek részt. A sajtó munkatársai, akkor két órán át tartották őket halálfélelemben az utakon, amelynek kis híján tragédia lett a vége. A történtek kísértetiesen hasonlítottak Diana hercegné utolsó óráira. 

A sajtó szerint nem történt semmi durva

A pár akkor sajtóközleményt is kiadott a történtekről, amelyben elmondták, hogy nagyon agresszívan viselkedtek a fotósok, és csak valami földöntúli védelemnek köszönhető, hogy nem maradtak az utakon. Szerintük könnyen tragédiába torkollhatott volna az agresszív hajsza, és az is nagy csoda, hogy másoknak sem esett bántódása. 

Sok vád érte azóta Meghan Markle-t és Harry herceget, egyesek szerint eltúlozzák a történteket, és semmi durva dolog nem volt a fotózkodás során, ám ők ennek szöges ellentétét állítják. 

via