Meghan Markle mindenkit meglepett, amikor új, vörös hajjal jelentkezett be vasárnap jó barátja, Misan Harriman TED Talkja alatt.

Meghan Markle-t így még soha nem láthattad

Meghan Markle mostanában visszafogja magát, az újságok inkább Harry herceg botrányaival vannak tele. Nagy port kavaró interjúi, botránykönyve, valamint a koronázást övező konfliktusok miatt sokan elítélik. Mindeközben Meghan Markle-re rá sem ismerni, a korábban sokszor botrányhősnőnek nevezett ex-színésznő teljes csendben tűri az őket lejárató cikkeket. 

Meghan Markle számára úgy tűnik, vannak most fontosabb dolgok is, mint a botrányokkal foglalkozni: úgy döntött, új hajszínre vált, mostantól inkább vörös tincsekkel éli mindennapjait. Valószínűleg az udvar nem lenne lenyűgözve, hogy ennyire természetellenes árnyalatra adta a fejét, ám szerencséjére, ezzel már nem kell foglalkoznia. 

A letisztult look még mindig a nyerő nála

Vörös haját meglehetősen letisztultra stylingolták, középen elválasztották, és szögegyenesre kivasalták, vagy kiszárították. Nagyon rendezett, visszafogott összhatást keltett. Sokak szerint az is elképzelhető, hogy tartós, keratinos egyenesítő kezelésen vett részt Meghan Markle, ugyanis feltűnően csillognak azok a tincsek, amit talán ennek az extra szolgáltatásnak köszönhet.

A hajviselet ugyan új, a sminkje a tőle megszokott, ikonikus Meghan Markle make-up! A fényes rózsaszín ajkak, a kissé rózsás arc ezúttal is füstös szemmel párosult. A megjelenéskor az öltözködése is a letisztult vonalat követte: bézs színű, ujjatlan csónaknyakú toppot viselt, a bejelentkezésre kaliforniai otthonából kerített sort. 

via