A királyi család tagjai gyakran üzennek a ruháikkal, ékszereikkel. Meghan Markle az elmúlt években legtöbbször a szettjei színével közvetített fontos üzenetet, most a nyakláncával utalt. 

Imádják a rajongók Meghan Markle nyakláncát

A hercegné a Mentális Egészség Világnapja alkalmából megjelent egy rendezvényen, amit az alapítványuk szervezett. A téma a gyerekek és az online jelenlét volt. Több szülő is mondott beszédét, illetve megszólaltak olyan emberek, akik az online abúzus miatt veszítették el a gyermeküket. 

Meghan a beszélgetés során elárulta, hogy aggódik a gyermekeiért, bár örül, hogy még kicsik, így nem használják a közösségi médiát. De tudja, hogy egy nap ez be fog következni, ami már most aggodalommal tölti el, ugyanakkor reménykedik a legjobbakban.

Az alkalomra egy fehér szettben érkezett, amihez egy igazán feltűnő nyakláncot választott. A Logan Hollowell ékszermárka Queen Emerald Cut Cuban Choker nevű ékszere 4100 dollárba, vagyis nagyjából 1,5 millió forintba kerül. Az arany foglalatban található egy zöld kő, ami Archie herceg születési köve. 

Archie herceg 2019. május 6-án, hétfőn, 05:26-kor született, ami azt jelenti, hogy a smaragd a születési köve. Meghan ékszerválasztása tehát nem véletlen, mivel szándékosan viselte, hogy megmutassa még akkor is a gyermekeire gondol, amikor épp nincsenek vele. 


Via