Egyes források szerint Harry herceg és Meghan Markle dokumentumfilmjének előzetese okkal jelent meg akkor, amikor. Állítólag egy összehangolt kampányról van szó, ami beárnyékolja Katalin hercegné és Vilmos herceg amerikai látogatását.

Katalinék Amerikában 

Mint ismert a hercegi pár hatrészes dokusorozatának drámai előzetese csütörtökön hajnalban jelent meg, Katalin és Vilmos bostoni látogatásának kellős közepén. A  walesi herceg és hercegné  azért repültek az USA-ba, hogy vasárnap részt vegyenek az Earthshot Prize Awardson, ahol a környezetvédelem érdekében kiemelkedő munkát végező személyeket díjazzák, megjelenésüket egyes királyi kommentárok  „Super Bowl” pillanatnak nevezték, amit Sussex hercege és hercegnéje az egyetlen, ami beárnyékolhat.

Szándékos időzítés? 

Nos, úgy tűnik ez meg is történt, sőt Meghan Markle egy újságíró barátja, Omid Scobie pedig úgy tűnt világossá tette a lényeget a csütörtökön megjelent trailerrel kapcsolatosan:  

Ha holnap lesz Vilmos herceg Super Bowlja, akkor itt a félidős műsorod.

Hamis vádak? 

Más források szerint azonban Harrynek és Meghannak semmi köze nem volt az időzítéshez, erről ugyanis a Netflix vezetői döntöttek. A Page Six információi szerint ráadásul a hercegi pár azt kérte, hogy november 28-án, hétfőn jelenjen meg az előzetes, tíz nappal a december 8-i indulás előtt. Nem így lett, most pedig súlyos vádakkal kell emiatt szembenézniük. 

(via)