Furcsa a kapcsolata az objektív valósággal, állítja Megan Markle-ről a Vanity Fair írója, Vanessa Grigoriadis.

A sajtó, mint ellenség

A riporter kifejtette, hogy Hary és a hercegné hatalmas szörnyetegként ábrázolják a sajtót, amivel nekik meg kell küzdeniük. A hercegi pár annak idején az Oprah interjúban is a sajtót tette felelőssé sok mindenért, de a netflixes dokujukban is beszélnek a bulvárlapokról, mint fő ellenségről. Ez már csak azért is nagyon érdekes, mert a Vanity Fair szerzője szerint van olyan női magazin, akik egyértelműen azt közölték, nem céljuk negatív híreket megjelentetni a hercegi párról.

Eltorzult valóság

Grigoriadis – aki 2018-ban Markle-t szüleire, Doria Raglandre és Thomas Markle-re összpontosítva vette górcső alá – most egy podcastban beszélt részletesen a hercegnéről. 

Egy eltorzult valóságban él, aztán pedig megpróbál bizonyítékokat találni, amikkel alá tud támasztani egy olyan tézist, ami nem is biztos, hogy létezik 

– mondta a riporte, majd hozzátette: Meghan Markle egy törekvő nő, aki mindenáron felül akar emelkedni.

Barátságosnak tűnik, de...

Grigoriadis azt is elárulta, beszélt Meghan több ismerősével is, akik azt mondták, ugyan kívülről a hercegné barátságosnan tűnik, de a valóságban egyáltalán nem olyan ember, akivel barátkozni lehet. 

A jelleme 

A podcastban felvetül, hogy Meghan-nek vannak-e nárcisztikus vagy pszichopata jellemvonásai, ezzel kapcsolatban  Grigoriadis azt mondta, nem, a hercegné nem pszichopata, de van valami mindegyikükben, utalt ezzel a Markle családra. 

(via)