Nagy botrány lett Tom Bower Bosszú című életrajzi könyve, ami Meghan Markle-ről szól, és igen csak nagy port kavart. A könyvben arra is fény derülhetett, mi folyik a Beckham-család és királyi pár között. 

David és a herceg évek óta együtt dolgoznak, és már régóta jó barátok, olyannyira, hogy David és  Victoria  is ott volt a hercegi pár 2018-as esküvőjén. Bower könyvében arról írt: amikor Meghan Markle még az esküvője előtt Londonba érkezett, Victoria Beckham állítólag a szárnyai alá vette, hogy beavassa őt a brit életmódba, számos szépségtippel és tanáccsal látta el.

Elmérgesedett a viszony

A viszony hamar elmérgesedett: a könyvben Tom azt állítja, hogy Harry és  Meghan  a média „függőivé” váltak, és minden bulvárpletykát megszállottan figyeltek.

Ez odáig vezetett, hogy Meghan meg volt győződve arról, hogy újdonsült barátnője, Victoria Beckham szivárogatott a sajtónak. 

Kínos telefonbeszélgetés 

Harry herceg még régi jó barátját és Victoria férjét,  Davidet  is felhívta, hogy tisztázzák a kínos félreértést. A herceg egyértelműen rákérdezett, hogy Victoria keze van-e a dologban, de David - bár megalázva érezte magát - udvariasan tagadta a vádakat. 

Via