Meghan Markle nem vesztegeti az idejét, most, hogy végre lassan teljesen búcsút inthet a királyi családnak, szeretne visszatérni dolgozni. Nagyon úgy tűnik, hogy ismét nem a háttérben húzódik majd meg.

Meghan Markle továbbra is a rivaldafényre vágyik

Meghan Markle komoly szerződést kapott: egy igazi nagy hallal, a William Morris Endeavorrel, azaz a WME tehetségkutatóval írt alá. Az ügynökség olyan sztárok karrierjét menedzseli, mint Dwayne "The Rock" Johnson, a teniszcsillag Serena Williams, na meg számos A-listás hollywoodi celebét.

Három évvel a kilépés után úgy tűnik, Meghan Markle rájött, hogy semmi másban nem talál olyan mély boldogságot, mint a szereplésben, és egyáltalán nem derogál neki a királyi család után ismét munkát vállalni. 

A közelmúltban több olyan projektet is irányított, amelyekben inkább a háttérben húzódott meg, de nagyon úgy tűnik, ezekben nem tudott kiteljesedni. A Variety szerint, Meghan Markle elsősorban nem a színészet miatt működik együtt a céggel.

Tényleg elnök akar lenni Meghan Markle?

Ám akkor jogosan merül fel a kérdés, milyen tervei vannak az ex-hercegnének? Vajon műsorvezetőként szeretne nagy karriert befutni? Vagy tényleg a politika felé veszi az irányt, és megpályázza az amerikai elnöki posztot? Milyen sikerekre vágyik, amelyben a WME tudja támogatni, ha nem a színészet a cél?

Nem a színészkedés miatt kötöttek szerződést, írja a Variety, annak ellenére, hogy a színésznőnek komoly múltja van a képernyőn. Harry herceggel kötött házassága előtt Markle Rachel Zane szerepében láthattuk a USA Network népszerű sorozatában, a 'Suits'-ben, és több Hallmark-filmben is feltűnt.

via