Az énekesnő egy nagyon megható videót posztolt Instagram történetben. Jennifer Lopez az édesanyját köszöntötte fel, aki most ünnepelte a 77. születésnapját. 

Megható pillanatok 

A felvételeken többnyire az látható, hogy Jen és az édesanyja számos alkalommal szórakozott együtt a színpadon. A végén pedig JLo egy gyönyörűen feldíszített tortát ad át az anyukájának, Guadalupe Rodrígueznek, aki láthatóan nagyon meghatódott. 

Támogatta az álmait 

Jennifer egyébként az édesanyjáról és a gyermekkoráról az önéletrajzi dokumentumfilmjében is beszélt, ahol elmondta az anyukája volt az, aki mindenkinél jobban támogatta a művészi álmait. A dokuból kiderül, hogy Lopez mama akkoriban egy iskolában dolgozott, korábban pedig ő maga is énekesnő szeretett volna lenni, ám erre nem volt lehetősége, hiszen három kisgyerekről kellett gondoskodnia. 

Anyám nagyon dinamikus nő. Azt akarta, hogy függetlenek legyünk és ne támaszkodjunk (én és a nővérem) egyetlen férfira sem. Amikor a saját gyermekeim kétévesek voltak, levelet küldött nekem, amiben ezt írta: Most már érted, mit éreztem, amikor megszülettél, és anyává tettél. 

- mesélte korábba Lopez. 

Erős kötelék 

Az anya-lánya közti elképesztően  erős kötelék, pedig Jen friss videójából is látszik, melyet édesanyja 77. születésnapja alkalmából töltött fel Instagram-sztoriba. A pillantatfelvételek egy ausztráliai koncerten készültek, ahol az anyukája felpattan és pontosan abban a stílusban kezd táncolni, mint Jennifer. 

Jen egyébként nem először lepi meg szeretett édesanyját, hiszen korábban, a 75. születésnapjára meglepetés partival készült

(via és via)