3 hét nevetés, sírás, próbatételek, érzelmi hullámvasutak után kiderült, ki nyerte a Celeb vagyok, ments ki innen legújabb évadát!

Három férfi küzdött a trónért

Vasárnap tartották a Celeb vagyok, ments ki innen fináléját, ahol három férfi, a színész Varga Ádám, a sztárfodrász Frohner Fecó és a jól ismert rapper, Curtis szálltak versenybe a trónért. 

A legjobb női játékos kilétére már napokkal előbb fény derült, közülük Schumacher Vanda, az Éjjel-Nappal Budapestből és a Mellékhatásból is ismert színésznő-műsorvezető lett az első. 

A finálében A Besúgó sztárjától, Varga Ádámtól búcsúztak először, aki bár nagyon szeretett volna nyerni, végül a bronzzal tér haza. A színész elárulta, hogy a budapesti landolás után sem a pihenésé lesz a főszerep, ugyanis 8-10 napig minden este előadása lesz. 

Szoros volt a küzdelem a végén

Az ezüstérmet Frohner Fecó vitte el, aki ugyan nem kapott koronát, úgy tűnt, cseppet sem szomorkodik, hogy végül nem ő nyert. A sztárfodrász számos boldog és vicces pillanatot okozott a nézőknek, akik a Nyerő Páros és a Konyhafőnök után ismét a szívükbe zárták. 

A dzsungelkirály pedig nem más lett, mint Curtis, akinek ugyan vegyes érzelmekkel fogadta érkezését a közönség, a műsor végére nagyon úgy tűnik, minden szívet meglágyított. Az újpesti zenész korábban azt nyilatkozna, a győzelemmel visszakapna mindent, amit az elmúlt években elvettek tőle. Nos, ez sikerült, szavaival élve pedig új életre kel, mint egy főnixmadár.