Egy srác csak enni szeretett volna a Mekiben, ám a rendelt étel helyett egy zsák penzt kapott. Szó szerint. 

Ez aztán a Happy Meal

Elmentem a Mekibe, hogy egyek egy kis McMuffint, és elvitelre kértem. Ebben a zacsiban adták, de nem hiszed el, mi van benne. Pénz, rengeteg pénz. Egy pár ezer dollár

— mutatta a srác a TikTok videóban, amint kivesz egy köteg pénzt a zacskóból, amely egyébként csak a töredéke az egésznek, amit adtak.

De mi ez? Miért csinálnak ilyet?

Visszaadta a véletlenül kapott pénzt

A srác végül a kocsiban való tanakodás után úgy döntött, hogy visszaadja a pénzt a Meki dolgozóinak, ám nem értette, miért kellett ebbe a helyzetbe hozni. Szíve szerint nyilván megtartotta volna, de a becsülete mást diktált, ezért tért vissza a népszerű étterembe. 

A srác videóra vette azt is, amikor visszaadja a pénzt, és természetesen az öröm és a hála nem maradt el, a dolgozó szóhoz sem jutott, hogy van ilyen ember, aki ennyire becsületes. A Mekis dolgozó még arra is megkérte, hogy megölelhesse a becsületes vásárlót.

Természetesen a jutalom sem maradt el, a srác a következő hónapban ingyen ehet a Mekiben, sőt, még 200 dollárt vissza is adtak neki az 5000-ből. Videójában úgy értékelte, megérte becsületesnek lenni.