Az idei Met-gála is tartogatott számunkra vidám pillanatokat, melyek még most is napirenden vannak. Beszökött egy csótány, a macska jelmez volt a legnépszerűbb, Jason Derulo pedig ismét leesett a lépcsőn. 

Íme a legjobb összeállítások:

Sztárok, akik nem jelentek meg

Hiába nevezik a Met-gálát a divatvilág Oscar-gálájának, mindig vannak olyan hírességek, akik kivonják magukat az esemény alól, őket szereplőit mém formájában vonultatták fel a vörös szőnyegen.

Jason Derulo leesik a lépcsőről

A mém 2015-ben jelent meg, és azóta minden évben előkerül. Sajnos a sztori nem túl izgi, az eredeti kép még 2011-ben készült, amikor egy ismeretlen vendég leesett a lépcsőn a Cannes-i Filmfesztiválon, a fotó pedig kering a neten. Minden nagyobb vörös szőnyeges esemény után újra közzéteszik, még akkor is, ha ez idén meg sem történt.

A csótány és a 15 perces hírnév

Egy nem mindennapi vendég ütötte fel a fejét a neves eseményen, ugyanis egy csótány is be szeretett volna jutni a gálára, azonban hamar lebukott, ez pedig a vesztét okozta.

A macska őrület

Karl Lagerfeld szeretett macskája, Choupette bizonyult az este igazi sztárjának, hiszen több híresség is tisztelgett a bolyhos fehér cica előtt többek közt Doja Cat és Jared Leto is.

Amanda Seyfried ruhája

Amanda nem mindennapi ruhát választott a neves eseményre, ugyanis a Kaliforniában található Culver város egyik épülete ihlette az átlátszó csodát, ami annyira népszerű lett, hogy az interneten mém is született belőle.

via