A Beckham-család háza táján mostanában hihetetlenül nagy a felfordulás: az egy dolog, hogy Victoria Beckham összerúgta a port elsőszülött fia, Brooklyn Beckham feleségével, Nicola Peltz-cel, úgy fest, hogy már a fia sem áll szóba vele, aminek már David Beckham sem örül. Eddig azonban úgy nézett ki, hogy ha mással nem is, egymással azért jól elvan a sztárpár, hiszen talán még soha nem posztoltak annyi szerelmes fotót az instára, mint mostanában. A rajongóknak azonban feltűnt, hogy Victoria leszedette azt a három szerelmes tetoválást, amit még a férje tiszteletére varratott fel a jobb csuklója belsejére. Vajon mi történhetett? 😲

Hová tűnt Victoria Beckham szerelmes tetoválása?

A hiányzó tetkókra csak most, Victoria Beckham egyik beauty videójában figyeltek fel a rajongók. A tetkók eredetileg férje, David Beckham kezdőbetűit, a házassági fogadalmuk megújításának dátumát (2006. május 8.), valamint az "együtt, örökké, a végtelenségig" szavakat ábrázolta héberül, azonban most hirtelen nyoma veszett mindháromnak. Legalábbis Victoria videójában egyik sem látszik.

A három tetoválást Victoria Beckham még 2009 júliusában, a 10. házassági évfordulójuk alkalmából varratta meg David Beckham tiszteletére és még nyáron is láthatóak voltak, ám most hirtelen nyomuk veszett. Mintha ott sem lettek volna!

Victoria Beckham meg akart szabadulni a tetoválásától

Vajon Victoria csak egy nagyon jó alapozót használ, amivel eltüntette a tetoválásait vagy tényleg leszedette azokat? A hiányzó tetkókra irányuló kérdéseket még sem Victoria, sem David Beckham nem kommentelte, az azonban biztos, hogy a pár már 23 éve házas, eddig pedig minden hullámvölgyet legyőztek együtt! 

Via