Ugyan harmadikként végzett az X-Faktorban Mihályfi Luca, egy percig sem bánkódik, a műsor után is széles mosollyal nyilatkozott a Cosmopolitannek a finálén. 

Mihályfi Luca titkos álma

Mihályfi Luca az idei X-Faktor mezőnyének egyik legnagyobb énekese volt, nála a korábbi évadokhoz hűen a technika, a nagyívű éneklések, a pazar dalválasztások jelentették a siker titkát.  Az X-faktor  bronzérmese elmondta, hogy az ehhez való ragaszkodás főleg mentora, Gáspár Laci ötlete volt. 

Táncolni szívesen táncoltam volna! Előadtam volna egy olyan produkciót, amiben van tánckar, és én is mozoghatok, ami kicsit modernebb! Ez is nagyon én vagyok, de Lacival kompromisszumot kötöttünk, és lehet hogy jó is, hogy így tettünk, hiszen ha másképpen döntünk, lehet, hogy már nem lennénk itt. Lacival mindig a legerősebb oldalamat akartuk megmutatni: az énekes oldalt, hogy mennyire vagyok jó énekes. 

Mihályfi Luca a műsor kezdetén elmondta a mentoroknak, hogy nagyon szeretne színészként is sikereket aratni, most pedig arról is mesélt, mennyire szorult ez háttérbe, vagy éppen került előtérbe a showműsor után. 

Niylván a zene a fő irány, és arra szeretnék elsősorben koncentrálni. De a színészet is még mindig nagyon érdekel, szeretném azokat a vágyaimat is megvalósítani. 

A teljes interjút itt megnézheted: