Erősen indította az évet Miley Cyrus! Rögtön januárban előrukkolt az eddigi talán legmeghatározóbb dalával, ami a Flowers címet kapta. A klip január 13-án debütált a YouTube-on, Spotify-on és a különböző streamingoldalakon, az elmúlt egy hétben pedig futótűzként járta be a netet.

Rekordokat döntöget

Az énekesnő nemrég megosztott a Spotify bejegyzését, ami szerint a Flowers lett az egy hét alatt legtöbbet streamelt dal a felületen, vagyis soha ennyien nem hallgattak még meg egy dalt egy hét leforgása alatt. Az első helyen eddig egyébként a BTS együttes Butter című száma állt 99,37 milliós meghallgatással.


Extra jelentése van

A rajongók meg vannak győződve róla, hogy ez nem csak egy szimpla girl power dal, hanem egészen konkrétan Liam Hemsworth-nek szól, akivel 2019-ben váltak el. Az elmélet szerint a színész többször is megcsalta Miley-t, többek között abban a házban is, ahol a Flowers klipje forgott.

Annak ellenére terjed ez a spekuláció, hogy ezt az állítást senki sem erősítette meg, sőt az énekesnő a válás idején határozottan kijelentette, hogy nem megcsalás miatt ért véget a házassága.