A Stranger Things 19 éves színésznője, Millie Bobby Brown elképesztő bejelentést tett a közösségi oldalán. 

Nagyon izgatott 

A fiatal tehetség az Instagram-oldalára töltött néhány fotót, amiken rövid piros miniszoknyát visel, a kezében pedig egy forgatókönyv látható. A posztból kiderül, hogy Millie egy forgatáson volt, a bejegyzésben pedig azt írja a színésznő, hogy iszonyatosan nehéz volt titokban tartani ezt a projektet. 

Annyira izgatott vagyok, hogy bejelenthetem az új partnerségemet az @essentiawater! -val Ha jól ismersz, akkor tudod, hogy a forgatásokon Essentia vizet iszom, ez az én vizem, ami hidratál

– kezdte Millie, majd hozzátette: 

Rengeteg izgalmas dolog vár ránk, de mindenképpen kövessétek az @essentiawater-t, és csekkoljátok az Instagram-sztorikat, hogy megnézhessétek, milyen volt velük az első napom. 

Bon Jovi fiával jár 

A színésznő dolgai egyébként hihetetlenül jól alakulnak: a Stranger Things című sorozatnak hála mára már az egész világon ismerik a nevét, de a magánéletében sincs oka panaszkodni, hiszen már jó ideje egy párt alkot Bon Jovi fiával, Jake Bongiovi-val. A páros először 2022 márciusában jelent meg együtt a vörös szőnyegen, a jelek szerint pedig azóta is dúl köztük a szerelem. 

Őszinte videó 

Millie egyébként a napokban egy nagyon őszinte videót is posztolt magáról az Instán, a felvételen megmutatta az arcát smink nélkül, továbbá arról beszélt, hogy bizony a pattanásokkal neki is meg kell küzdenie. 

(via)