Véget ért a Nyerő Páros hatodik, izgamakkal teli évada. Drámából, taktikából, könnyekből, na és nevetésből sem volt hiány, és az is biztos, hogy az izgalmak az utolsó pillanatig kitartottak: mindenkit meglepett ugyanis, hogy melyik pár került ki győztesen a versenyből. 

Ők lettek a bronzérmesek

Muri Enikő és Tóth Szabi lettek a Nyerő Páros bronzérmesei, akik végül úgy döntöttek, feladják a játékot.

A szerelmeseknél sok feszültséget okozott, hogy Muri Enikő nagyon komolyan vette a versenyt, Tóth Szabi viszont mindvégig csak egy játékként tekintett rá. Az ezzel kapcsolatos veszekedések főleg akkor lettek gyakoribbak, amikor ugyan egyszer már kiestek, mégis visszatérhettek a versenybe. Muri Enikő ekkor a legmagasabb fokozatra kapcsolt, és mindenképpen nyerni szeretett volna. Ez most ugyan nem sikerült, az biztos, hogy rengeteget tanultak a játékból. 

A második helyen egy bombabiztos pár végzett

A második helyen Törőcsik Dani és Bíró Bea végeztek, akik nagyon megosztották a nézőket. Az biztos, hogy a páros tagjai maga a tűz és a víz, egyesek szerint ez a szerelmük titka, mások szerint ez hosszútávon probléma lehet. Ennek ellenére tisztességesen meneteltek előre a játékban, szinte mindig az élmezőnybe voltak. A szerelmeseknek azért is nagyon különleges ez az élmény, mert a hétköznapokban távkapcsolatban élnek, most viszont együtt tölhettek minden napot. 

Hosszú ideje tartó szerelem koronája a Nyerő Páros cím

Az aranyérem sorsa nagyon meglepte a nézőket, ugyanis az elején nem sok esélyt adtak Megyeri Csillának és Molnár Zsoltnak. A párosról mindenki azt hitte, hogy nagyon harsányak lesznek, és az ő drámáiktól lesz majd hangos a villa, ugyan néha volt ilyen, általában nagyon stabilan kitartottak egymás mellett. Ennek pedig meg is lett az eredménye, a közel egy évtizede egy párt alkotó Csilla és Zsolt elnyerték a 2022 Nyerő Párosa címet, hat párból ugyanis négyen rájuk szavaztak. 

Szavazás