Döbbenetes fotón pózol Kendall Jenner. A 27 éves celeb a felvételen egy áttetsző ruhát visel, ami alatt semmi más nincs, miközben egy ágyban pózol, hogy népszerűsítse az FWRD legújabb kollekcióját. 

A Balenciaga nyaklánc

Az FWRD által közzétett fotókon jól látszik, hogy Kendall az áttetsző ruha alatt mást nem is visel, a nyakában azonban ott lóg egy ezüst tónusú gyönyökkel díszített Balenciaga.

Bírálat érte a nővérét

Ez csak azért visszás, mert nővérét,  Kim Kardashiant  a múlt hónapban bírálat érte, amiért nem volt hajlandó megszakítani a kapcsolatot márkával, miután a közelmúltban az ősz végi kampányukban gyerekmodelleket szerepeltettek plüssmaci-táskákkal, amik úgy voltak felöltöztetve, mintha egy fétisklubba készülnének. 

Népharag

A rajongók valósággal követelték tőle, hogy szakítssa meg a kapcsolatot a márkával, Kim pedig november 27-én megtörtte a csendet és elítélte őket, ezt követően pedig a Balenciaga nyilvános bocsánatkérést adott ki. 

Kim Instagram posztjában akkor azt írta: 

Az elmúlt napokban csendben voltam. Nem azért, mert nem döbbentettek meg és háborítottak fel a történtek, hanem azért, mert lehetőséget akartam kapni, hogy beszéljek a csapattal és megértsem, hogyan történhetett meg mindez. 

Kérdés persze, hogy a rajongók, hogyan reagálnak majd most Kendall fotóira, vajon ő is össztűz alá kerül, mert együttműködik a márkával? 

(via)