Molnár Nini és Gergő gazda között valami elindult a Celeb vagyok, ments ki innen adásai alatt, és most mindenki arra kíváncsi, lesz-e ebből valami komolyabb. 

Szerelem a Celeb vagyok, ments ki innen után is?

Talán senki nem gondolta volna, hogy pont Molnár Nini és Gergő gazda között alakulnak majd ki a gyengéd szálak, ám mégis így történt. A luxustáska-tervező többször is elmondta, hogy el tudná képzelni hosszútávon az életét a mezőgazdaságban dolgozó férfi mellett.

Hiába tehát az előítéletek, a külső korlátok, ők tényleg maguk mögött hagyták a külvilágot, és csak az érzéseikre hagyatkozva töltöttek együtt rengeteg időt a dzsungelben. 

Ugyanúgy látják a kapcsolatukat

Sőt, Gergőt a kiesése után Nini várta a reptéren is, aki egyenesen az RTL stúdiójába vitte, ahol korábban kiesett játékosokkal nézték a döntőt. Velük volt Jázmin Viktória, Tallós Rita és Cedes is, Nini és Gergő pedig végre kamerák előtt tisztázták, mi van közöttük. 

Volt egy kis időnk még az idefele vezető úton megbeszélni, hogy hányadán állunk. Részemről úgy van, hogy az idő majd eldönti. Jóban vagyunk, és majd meglátjuk, mi lesz

— mesélte Gergő gazda, ő hogyan látja a dolgokat, majd Nini reagált. 

Igen, igazából ami az alapvető dolog, hogy tényleg egy nagyon őszinte és mély barátság alakult ki közöttünk, és azt majd meglátjuk, hogy ezt majd el akarják-e rontani, vagy nem.

A két fiatal tehát nem zárja ki, hogy valami komolyabb is kialakuljon kettőjük között, ám elsietni semmit nem akarnak, most az időre bíznak mindent.