Bombaként robbant a hír, hogy Leonardo DiCaprio és Camila Morrone 4 év után szakítottak. Bár ha valaki kicsit is jártas a színés szerelmi életében, ezen egyáltalán nem lepődött meg. Leo ugyanis híresen csakis a fiatal csajokra bukik, ha pedig valaki betölti a 25. életévét, lelép. Camila pedig épp most lett 25...

A bűvös 25

Nem, ez nem vicc! Leo világ életében fiatal modell lányokkal randizott. Vegyük csak sorra a leghíresebbeket! Gisele Bündchennel kifejezetten komoly volt a kapcsolata, öt évig voltak együtt, 2005 nyarán mégis szakítottak, a modell abban az évben lett 25. Aztán Bar Rafaeli következett, akivel 2009-ben ért véget a kapcsolata, a modell vészesen közeledett akkor a 25-höz. A 23 éves Blake Lively-vel öt hónapot volt együtt, aztán a 21 éves Tori Garrn következett, akivel egy év után szintén szakított. Hihetetlen, de Kelly Rohrbach és Nina Agdal is a barátnői voltak, és mindkettőjükkel azután szakított a színész, hogy betöltötték a 25. életévüket.

Nem számítanak az érzelmek

Leo egy közeli ismerőse úgy magyarázta a jelenséget a Page Sixnek, hogy a színész nem vágyik házasságra, sem gyerekekre. A nők meglátása szerint viszont 25 éves koruk körül már családról álmodoznak, meg akarnak állapodni, ez pedig neki nem fér bele. Nem számít, mennyire kerül közel valakihez, nem hajlandó elköteleződni. Ezen pedig az sem változtat, hogy lassan betölti a 48-at.

Beindult a mém-gyár

Ez az egész már annyira bizarr, hogy az emberek inkább nevetnek rajta. Egy rakás mém és vicces beszólás járta be a netet. 

Az a lány, akit Leonardo DiCaprio 72 évesen dob, ebben az évben született meg!

– írta valaki Twitteren. 

A Titanic ebben az évben ünnepli 25. évfordulóját, feltételezésem szerint Leonardo DiCaprio már nem akar a filmben benne lenni többé!

– kommentelte más valaki.

Ezt a hullámot lovagolta meg a Ryanair is, akik szintén a Twitteren azzal poénkodtak, hogy Leonardo DiCaprio azért nem utazik a járataikkal, mert a légitársaság már 37 éves, ez pedig már túl sok neki.