Akárcsak két kamasz. Jennifer Lopez és Ben Affleck újra egymásra találásuk óta csak úgy sugárzik a boldogságtól. A  szerelmesek alig pár hónapja házasodtak össze, azt követően, hogy közel 20 évvel ezelőtt egyszer már egy párt alkottak. 

Imádják egymást

J.Lo nemrégiben a Vogue magazinnak adott interjújában beszélt arról, miben más most a kapcsolatuk, akkor elmondta Ben mindig is különleges helyet foglalt el a szívében, mindig is nagyon fontos volt a számára, amikor pedig újra kapcsolatba kerültek egymással, kiderült, hogy a korábbi érzések máig nagyon valóságosak. 

Mint ismert a páros először 2002-ben jött össze, két évig voltak együtt, s bár úgy tűnt ők az igazi álompár, 2004-ben mégis elváltak útjaik. A rajongók legnagyobb megdöbbensére azonban két évtized után újra összejöttek, ráadásul hamar ki is mondták a boldogító igent. Úgy tűnik a szerelmük most érett meg igazán, jelenleg tökéletes közüttük a harmónia. 

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a közösségi médiában megjelent legfrissebb felvétel, ahol Jen és Ben úgy bújik egymáshoz akárcsak két tinédzser. 

A rövid és édes videóban  Jennifer Lopez  hozzábújik Ben Affleckhez, aki szürke pulóvert visel, fülig érő szájjal mosolyog.

Itt az édes felvétel