Pár nappal ezelőtt szárnyra keltek a pletykák, hogy Selena Gomez romantikus kapcsolatban áll Brooklyn és Nicola Peltz-Beckham-vel, ám kiderült, hogy ők hárman bizony csak barátok, a  színésznő-énekesnő  pedig nem csatlakozott harmadik félként a házaspárhoz. 

Kiderült, kivel randizik 

Olyannyira nem, hogy most napvilágot látott, kivel randizik valójában Selena, aki a napokban a Golden Globe-gálán tündökölt, ahova a kishúga kísérte el. Selena jelenleg a The Chainsmokers duó egyik tagjával, Drew Taggart-val találkozgat. 

Jól érzik magukat együtt 

Források szerint a színésznő-énekesnő nagyon jól érzi magát a zenésszel, úgy tudni rendszeresen randiznak. Egy forrás állítása szerint a románc még nagyon kezdeti szakaszban van, de nagyon élvezik egymás társaságát. Közösen mozizgatnak, bowlingozni, szórakozni járnak, annak érdekében, hogy jobban megismerjék egymást. 

Testszégyenítő kommentek 

Selena egyébként az utóbbi pár napban nagyon durva beszólásokat kapott, a kommentelők ugyanis szörnyű megjegyzéseket tettek az alakjára. A sztár azonban nem hagyta szó nélkül a gyűlölködést, a Gloden Globe-gáláról hazafelé menet, egy Insta élőben vágott vissza a gyűlölködőknek: 

Kicsit nagyobb darab vagyok most, mert jól éreztem magam az ünnepek alatt

– mondta a felvételen Selena, ami az élőzés óta a Tiktokon él tovább. 

(via)