Jól tudjuk, hogy Kim Kardashian világéletében a formás domborulatairól volt híres, ám amióta elvált Kanye West-től és összejött Pete Davidsonnal, teljesen megváltozott az alakja. Sokak szerint csak azért fogyott le ilyen drasztikusan, hogy beleférjen Marilyn Monroe híres ruhájába, mások szerint csak photoshop az egész és igazából nem is olyan vékony. Hát, utóbbi tutira nem igaz!

Kim Kardashian durván lefogyott

Kim az utóbbi időben ugyanis hihetetlenül sokat fogyott - persze, az kérdéses, hogy milyen módszerrel, az azonban biztos, hogy a fogyása hosszútávú, ugyanis még mindig drasztikusan vékony az alakja. Legalábbis ahhoz képest, amilyen előtte volt!

A némely rajongók szerint a fogyás viszont csak egy nagy kamu, Kim csupán ügyesen bánik a retussal és a photoshoppal, ám azóta már több paparazzi fotó is készült róla, ami az ellenkezőjét bizonyította be.

A lesifotókon is tisztán látható, milyen vékony

A pár napja készült lesifotó és a másfél évvel ezelőtti paparazzi kép között azért nem sok idő telt el és még így is tisztán látható, hogy Kim mennyire sokat fogyott... A rajongók aggódnak is, hogy a realitysztár túlzásba viszi a fogyókúrát, mert már olyan, mintha teljesen átesett volna a ló túloldalára! Vajon tényleg kezdi túlzásba vinni a fogyókúrát?

Hiszen Kimnek azelőtt sem volt rossz alakja, sőt, nők millió szerettek (és szeretnének a mai napig) úgy kinézni, mint ahogyan ő - ez az új testkép, amit közvetít viszont közel sem olyan hívogató, mint amilyennek ő hiszi.

Vajon betegség állna a háttérben? 

Sokakban az is felmerült, hogy Kim drasztikus fogyásának hátterében betegség állhat, ám azért reméljük, hogy nem ez a helyzet. Mindenesetre Kim állítja, hogy ő jól érzi magát az új bőrében és okkal feltételezhetjük, hogy ha valóban nem lenne magával megelégedve, ha valaki, akkor ő biztosan változtatna a külsején.

Szavazás

Via