Kritikus állapotban van Anne Heche! Az Emmy-díjas színésznő pénteken szenvedett súlyos autóbalesetet Los Angelesben. Az ütközés következtében a jármű kigyulladt. A sztár állítólag a kék Mini Cooper autójával ment neki egy háznak.

Napvilágot láttak felvételek, ahol látszik, hogy Heche magánál volt, amikor kiérkeztek a helyszínre a tűzoltók, mert még kommunikált is velük, majd mentővel vitték kórházba.

Ittas volt?

Egyelőre nem tudni biztosra, hogy a színésznő fogyasztott-e alkoholt, de állítólag a baleset előtt áthajtott egy stop táblán, valamint egy másik ingatlannak is neki ment, de akkor még nem történt akkora baj, mint a második ütközésnél. Állítólag egy vodkás üveget találtak az autóban a helyszínelők, a baleset után. Anne Heche súlyos égési sérüléseket szenvedett és intubálni kellett, de az orvosok bizakodóak a felépülését illetően. 

Megszólalt egy szemtanú

David Manpearl kamerája felvette az egész balesetet. A férfi a Daily Mailnek elmesélte, hogy rögtön odasietett, hogy segítséget nyújtson, valamint próbálta kérdezgetni a színésznőt arról, hogy jól van-e, mert beszorult az autójába, de először nem érkezett válasz, majd annyit mondott, hogy nincs rendben. Ezután az autó lángra kapott, de hamar megérkeztek a tűzoltók a helyszínre.

Biztos voltam benne, hogy a sofőr meghalt, hogy halálra égett. Legalább fél órába telt, mire a tűzoltók el tudták oltani a lángokat és kiszedték az autóból

- mondta David Manpearl, aki először nem tudta, hogy Anne Heche volt az autóban.

Ellen DeGeneres párja volt

Anne Heche és Ellen DeGeneres a 90-es években alkottak egy párt. A színésznő évtizedek óta küzd alkoholfüggőséggel. Korábban őszintén beszélt arról, hogy az édesapja szexuálisan bántalmazta.

Via