Nem semmi Jennifer Lopez legújabb Instaposztja! Az 52 éves színész-énekesnő egy csodálatos, kolibris pizsamában fényképezkedett, vagyis inkább videózkodott, méghozzá a reptéren. Kicsit meglepő lehet, hogy pizsamában száll repcsire, de végülis ha egy hosszabb útra megy, nincs jobb alkalom egy kis alvásra! Főleg, mivel természetesen nem fapadossal utazik, hanem a privát repcsijével, szóval akár otthonkában is repülhet, ha úgy tartja kedve.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Az összeállítás azért különleges, mert ugye egyrészt igazán látványos ez a pizsama, másrészt olyan kiegészítőkkel van párosítva, amiket te valószínűleg relatíve ritkán veszel fel pizsihez: Jennifer Lopez  aznap Gucci magassarkút húzott és egy Valentino-retikült vitt magával. A napszemcsije meglepően olcsó, csak 65 dollár (kb. 25 000 Ft) a Quay-nél.

A Page Six utánajárt a kolibris luxushálóruha árának, és az derült ki, hogy bár már nem lehet pont ezt a verziót kapni, valahol 1500 dollár fölött lehetett az ára. Azaz minimum félmillió forintba, vagyis pontosabban legalább 564 000 Ft-ba került. Ha pont van annyid, böngéssz nyugodtan a Nahmias nevű márkánál, hátha neked is megtetszik valamelyik pizsi!

Via