Néhány nappal ezelőtt érkezet a tragikus hír, hogy meghalt az egykori tinisztár, Aaron Carter. A 34 éves híresség holttestére az otthonában találtak rá. Testvére, a Backstreet Boys zenerak oszlopos tagja, Nick Carter ezt követően érzelmes posztban búcsúzott fivérétől, később pedig a banda londoni koncertjén a színpadon omlott össze. 

A színpadon sírta el magát

A BSB Londonban koncertezett a minap, az előadás közben pedig megemlékeztek Nick, tragikus körülmények között elhunyt öccséről is. A szívoszorító pillanatok közepette pedig a gyászoló sztárnál is eltört a mécses, fájdalmas zokogásban tört ki a színpadon, zenésztársai igyekezték támogatni a nehéz percekben. 

„Nehéz szívvel állunk ma este itt, előttetek, ugyanis tegnap elveszítettük az egyik családtagunkat” – mondta Kevin Richardson, az együttes másik tagja, majd így folytatta: 

Muszáj volt találnunk a mai műsorban egy olyan pillanatot, amikor megemékezünk róla. Ő a családunk tagja volt, köszönjük nektek a támogatást és a szeretetet. 

Érzelmes sorokkal búcsúzott 

Nick korábban az Instagram oldalán búcsúzott a testvérétől, a megható posztban azt írta: 

Ma megszakadt a szívem. Bár a bátyámmal bonyolult kapcsolatunk volt, az iránta érzett szeretetem soha nem halványult el. Mindig is abban reménykedtem, hogy valamikor majd szeretne a jó úton járni, az egészséges életet választani, és megtalálja a segítséget, amire égetően szüksége lett volna. Mindig szeretnénk valakit hibáztatni a veszteség miatt. De az igazság az, hogy itt nem lehet. A függőség és a mentális gondok igazi mumusok, szörnyetegek. Jobban fogsz hiányozni, mint azt bárki el tuddná képzelni. Szeretlek. Most végre lehetőséged lesz megtalálni azt a békét, amit itt a földön sosem sikerült. Istenem, kérlek vigyázz a bátyámra. 

(via)