November elején történt a tragédia, amikor is 34 éves korában meghalt az egykori gyereksztár, a Back Street Boys oszlopos tagjának, Nick Carternek az öccse, Aaron Carter

Tragédia

A család a gyásztól érhető módon összeomlott, Nick még a színpadon is elsírta magát egy BSB koncert közben. A zenésznek és az öccsének nem volt mindig felhőtlen a viszonya, ennek ellenére Nicket megrázta a testvére halála, gyásza feldolgozásául pedig most egy dalt készített, melyben az Aaron-val való viharos kapcsolatát énekli meg. 

Dalt írt

Nick nem sokkal azt követően kezdte el írni a dalt, hogy Aaron meghalt. A szerzemény a bonyolult kapcsolatuk ellenére bemuatja Nick Aaron iránt érzett meginghatatlan szeretetét és szomorúságát amiatt, hogy a testvére nem találta meg az életében a boldogságot. A dalhoz videoklipet is forgattak, melyben soha nem látott felvételek szerepelnek Aaron és Nick korábbi éveiből. 

Hullámvölgyek

A Carter fivérek az évek során számos hullámvölgyön mentek keresztül, a legdrámaibb talán az volt, amikor Nick távoltartási végzést kért az öccse ellen, mert Aaron állítólag megfenyegette a testvére várandós feleségét. A készülő dalból egy rövid részlet már felkerült az Instagramra, a teljes felvétel január 11-én jön majd ki. 

(via)