Lehet, hogy Nicolának még a végén Victoria Beckham lesz a példaképe? 

A színésznő és férje, Brooklyn Beckham egy délutáni ebédre mentek Beverly Hillsbe, a színésznő pedig olyan elegáns outfitben jelent meg, amit könnyen össze lehetett volna téveszteni Victoria Beckhamével!

A 27 éves lány  egy  fekete, feszülős felsőt viselt, amelyhez egy élénkzöld ceruzaszoknyát, egy platformos fekete szandált és egy vastag hajpántot párosított.

Nicola nemrég visszatért barna hajához, a hasonlóság közte és Victoria között pedig így kísérteties volt: a hajpánt és az időtálló felső nagyon emlékeztetett Victoria 2008-as megjelenésére, amikor részt vett Roberto Cavalli 2008/2009-es kifutóján a Milánói Divathéten.

@GettyImages/Venturelli/WireImage

Nem mindig volt felhőtlen a viszonyuk

Nicola áprilisban ment hozzá a 23 éves Brooklyn Beckhamhez, Victoria legidősebb fiához. Azt rebesgetik, hogy már az esküvő előtt is gondok voltak a lány és az egykori Spice Girl között, de egy informátor szerint Nicola nem akarta, hogy Victoria részt vegyen az esküvő szervezésben, és ezért be sem avatta semmibe.

Azt pletykálják, hogy Brooklyn újdonsült felesége féltékeny kicsit pasija világszerte ismert anyukájára. A fiatal színésznő attól sem volt boldog, hogy Victoria ellopta a show-t, és annyi figyelmet kapott Nicola és Brooklyn esküvőjén. 

Via