A Stranger Thingsben már korábban is voltak erre tett utalások.

A színész a Varietynek adott interjúban erősítette meg, hogy a Netflix sikersorozatában alakított karaktere meleg, igazolva ezzel az évadok óta tartó pletykákat.

Most, hogy Will idősebb lett, nagyon valóságos és nyilvánvaló. Most már 100 százalékig világos, hogy meleg, és tényleg szereti Mike-ot. De ez egy lassú folyamat volt

– mondta. 


Szerintem gyönyörűen lett ez megcsinálva, hiszen olyan könnyű egy sorozatkaraktert egyik pillanatról a másikra meleggé tenni. Itt viszont  megírták a valódi utazást és küzdelmet is 

– tette hozzá a színész.  

A pletykák a 3. évad után kaptak új lendületet, amelyben Will és Mike (Finn Wolfhard) összevesztek. Will úgy érezte, hogy a barátai lemorzsolódtak, mire Mike azt vágta a fejéhez: „nem az én hibám, hogy nem szereted a lányokat!”

Shawn Levy, az epizód producere és rendezője az eset kapcsán elmondta, hogy ez a jelenet „nem a szexuális irányultságra vonatkozott.” Egy későbbi interjúban azonban arról beszélt, hogy a Stranger Thingsben egyértelmű szándék, stratégia és valódi gondolkodás van minden egyes karakterrel kapcsolatban. 

HATALMAS SIKER LETT A STRAGER THINGS ÚJ ÉVADA

Május végén debütált a Netflixen a Stranger Things negyedik évada. A thriller-sorozat legújabb szériája sorra zsebeli be az elismeréseket a filmkritikusoktól és a nagyközönségtől egyaránt. 

Az új epizódokban számos szereplő tér vissza, akiket az előző évadokból már ismerhetünk, köztük Winona Ryder, David Harbour és Finn Wolfhard is. A szereplőgárdához új tagként csatlakozott Jamie Campbell Bower, Eduardo Franco és Joseph Quinn, utóbbi Eddie Munson szerepéért kapott nagy figyelmet.

Via